top of page

El Vito Tourer ELEGANCE de 9 places és un vehicle de transport de passatgers que ofereix una experiència de conducció excepcional per a grans grups que busquen comoditat, espai i estil. En llogar un Vito Tourer ELEGANCE amb tots els extres, els passatgers gaudiran de característiques addicionals que milloraran la seva experiència de viatge.
Entre els extres disponibles per al Vito Tourer s'inclouen:

 

• Sensors posteriors: per a una major seguretat i maniobrabilitat en aparcar o fer marxa enrere.
• Sistema de so prèmium: per a una experiència d'àudio excepcional durant tot el viatge.
• Sistema de climatització avançat: per mantenir una temperatura agradable en tot moment. C
• Climatització en els 3 punts davant mig i el darrere
• Sistema d'il•luminació ambiental: per crear un ambient relaxant i agradable a l'interior del vehicle.
• Ports de càrrega extres per carregar els mòbils!
• Doble porta lateral per tenir més comoditat a l'hora de pujar i baixar de la furgoneta

 

A més, el Vito Tourer compta amb característiques estàndard de seguretat, com control d'estabilitat, tracció i airbags per a conductor i passatgers. També té un motor potent i eficient que proporciona una conducció suau i còmoda.
En resum, el Vito Tourer de 9 places amb tots els extres és una excel·lent opció per a aquells que busquen una experiència de viatge de luxe per a grans grups. Amb una varietat de característiques addicionals, els passatgers poden gaudir d'una conducció còmoda, segura i elegant durant tot el viatge.

El Vito Tourer de 9 places és un vehicle de transport de passatgers dissenyat per oferir comoditat i espai a un grup de persones. És una furgoneta espaiosa i versàtil que compta amb una carrosseria elegant i moderna que atreu les mirades.

Aquest model compte amb un interior ben dissenyat amb seients còmodes i ajustables, aire condicionat, finestres panoràmiques i una bona il·luminació. A més, el Vito Tourer compta amb un sistema d'àudio d'alta qualitat perquè els passatgers puguin gaudir de la seva música preferida durant el viatge.

El Vito Tourer també és un vehicle segur, amb característiques com control d'estabilitat i tracció, frens de disc a les quatre rodes i airbags per a conductor i passatgers. A més, té un motor potent i eficient que proporciona una conducció suau i agradable.

En general, el Vito Tourer de 9 places és una excel·lent opció per a aquells que busquen llogar un vehicle per transportar un grup de persones amb comoditat i seguretat.

bottom of page